The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Sokszínű termékeket kínálunk modellezőknek. Sztatikus modellfüvek, virágfestékek, ágyazatkő, talajok és még sokminden más. Nézz körül!

VMC 72015 Blue Iris, (8g)
VMC 72015 Blue Iris, (8g)
Price: 2.23

VMC 72015 Blue Iris, (8g)

Virágfestékek

A sztatikus füvekkel és a talajokkal gyönyörű tájakat varázsolhatunk terepasztalunkra

de vadvirágok és virágágyak teszik igazán élővé, realisztikussá a mezőket és kerteket. A virágfestékkel a harsogó színű vadvirágokat és rendezett virágágyások modellezését is megoldhatod.

Felhasználási javaslat

A kiszórt sztatikus füvek tetejére ecsettel óvatosan foltokban vigyél fel ragasztót, és a sztatikus fűszóróval a foltokra szórd le a virágfestéket. Helyből porszívózd fel a felesleges menyiséget, és már kész is van a virág! Ágyások készítéséhez geometria mintákat készíts elő, a vadvirágos mezőkhöz szabálytalan foltokat és több színt használj!

Available
Price: 2.23
Quantity discount
5+  pcs.
-2 %
2.18 €/pcs.
10+  pcs.
-3 %
2.16 €/pcs.
20+  pcs.
-5 %
2.11 €/pcs.
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Flower paints

Static grasses and soils enable us to create wonderful landscapes,

but wild flowers and flower beds are also required to make meadows and gardens realistic. The flower paints enable providing lively colours for wild flowers and modelling neat flower beds.

Recommended use

Apply glue carefully in spots on the top of the spread static grasses using a paintbrush, and add the flower paint to the spots using the static grass flocking device. Instantly remove the excess quantity with a vacuum cleaner, and your flowers are ready! To make flower beds, prepare geometric shapes, but use irregular spots and more colours for wild flower meadows.

Info
Bar code
5996557720155
Scale
H0, TT, N, Z
Article No.
VMC_72015
Weight
1.5 g/pcs.
Similar products