Password reminder
Categories
Newsletter
Most popular products
Payment solution
Product Details


VMC 10510 Ágyazatkő, rozsdabarna, 250 g (N/Z)

Available
VMC 10510 Ágyazatkő, rozsdabarna, 250 g (N/Z)
 • VMC 10510 Ágyazatkő, rozsdabarna, 250 g (N/Z)
 • VMC 10510 Ágyazatkő, rozsdabarna, 250 g (N/Z)
 • VMC 10510 Ágyazatkő, rozsdabarna, 250 g (N/Z)
Price: 1.341.34
 • Ágyazatkövek

  Építs valósághű sínpályákat a VMC ágyazatköveivel!

  Több színből választhatsz, segítségükkel változatosabb pályarendszert építhetsz, sőt az ágyazat elhasználódásának stádiumait is bemutathatod a terepasztalodon. A modernebb sínpályákhoz a sötétszürke ágyazatkövét használhatod, és nemsokára megjelenik a világosszürke ágyazatkő is, amivel az újonnan épített pályákat modellezheted. Állomásoknál a fékező vonatokról lehulló fékpor színezi barnára a köveket, ezt a hatást valósíthatod meg a barna ágyazatkövével. (Ez a szín használható más pályaszakaszokon is, jelzőknél, váltóknál; ahol gyakran fékez, lassít a szerelvény.) Az elöregedett mellékvonalak sártól jellegzetesen sötét barnára színeződött ágyazatköveit a VMC sötétbarna ágyazatkő termékével építheted meg. Az elöregedett fővonalakra jellemző rozsdától barnult kövezetet a VMC rozsdabarna ágyazatkövével mutathatod be a legélethűbben. A VMC ágyazatkövei H0/TT és N/Z méretarányban is kaphatóak, 600 grammos kiszerelésben, praktikus tárolódobozban vásárolhatod meg őket.

  Felhasználási javaslat

  Az ágyazatköveket bármilyen sínrendszerhez használhatod, figyelj rá, hogy a köveket a talpfa síkjánál ne szórd magasabbra! Ágyazatos sínek kinézetét élethűbbé teheted, ha a sínek mellé kevés ágyazatkövet szórsz. A sínek lefektetése után a talpfákat érdemes fekete festékkel koszolni, a sínszálak oldalát rozsdafestékkel preparálni. Ezek után kezdheted az ágyazatkövek szórását.

  1. A talpfák koszolása ecsettel és fekete festékkel 2. A sínszál rozsdázása Az ágyazatköveket két módszerrel is leszórhatod: A talpfák közé 15 cm-es szakaszonként Általános modellragasztót kenünk (legegyszerűbb, ha közvetlen a ragasztóflakon csőréből csöpögteted ki), majd mokkáskanállal az ágyazatkövet a sínre szóród és óvatosan elrendezed. Száradás után a felesleget eltávolítód (pl.: porszívó). A talpfák közé ágyazatkőszóró eszköz, vagy kiskanál segítségével az ágyazatkövet felszórod, majd a VMC Ágyazatkő ragasztójával végig csöpögteted.

 • Ordered quantityDisc.Product Price
  1 db more thanless than 5 dbNone!1.34 €/db
  5 db more thanless than 10 db2 %1.31 €/db
  10 db more thanless than 20 db3 %1.3 €/db
  20 db more than 5 %1.27 €/db
 • Bar code
  5996557105105
  Scale
  N, Z
  Article No.
  VMC_10510
  Status
  Available    
  Weight
  640 g/db
WebShop System
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.